Меню

Пошук

Посилання

 
Головна → Адміністративна послуга № 02/03
2020-03-02 04:17:38

Адміністративна послуга № 02/03

Взяття на облік безхазяйного нерухомого майна

Документи, які подаються:

1.    Заява про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна. Форма затверджена наказом Міністерства юстиції України від 17.04.2012 № 595/5 «Про впорядкування відносин, пов’язаних із державною реєстрацією речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

2.    Документ, що посвідчує особу, його копія.

3.    Документ, що підтверджує повноваження, його копія. Заявник додатково пред’являє документ, що посвідчує посадову особу.

Платність надання адміністративної послуги :

Платно

120 грн. за надання витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно

Отримувач: Доманів.УК/Доманівський р-н/22012700, код ЄДРПОУ – 38057729; Банк отримувача- ГУДКСУ у Миколаївській області, код банку (МФО ГУДКСУ) – 826013; номер рахунку – 31315300741144; Призначення платежу МО61143/52, Реєстраційна служба Доманівського РУЮ Миколаївської області; витяг з Державного реєстру прав; ККДБ-22012700.

Строк, протягом якого надається адміністративна послуга :

Надається у день прийняття заяви

Закони України:

Закон України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», ч.11 ст.15

Нормативно-правові акти :

Постанова Кабінету Міністрів України від 21.11.2012 № 1204 «Про затвердження розміру та порядку використання плати за внесення змін до записів Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно»

Вичерпний перелік підстав для відмови у наданні адміністративної послуги :

1.        У взятті на облік безхазяйного нерухомого майна може бути відмовлено, якщо:

2.        Безхазяйне майно не підлягає обліку відповідно до закону.

3.        Нерухоме майно або його частина розміщені на території, державну реєстрацію прав на якій проводить інший орган державної реєстрації прав.

4.        Із заявою про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна звернулася неналежна особа.

5.        У Державному реєстрі прав та інших базах даних, які використовує державний реєстратор, містяться записи про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно, щодо якого подано заяву про взяття на облік, або записи про державну реєстрацію обтяжень речових прав на таке майно.

6.        У Державному реєстрі прав відсутні записи про припинення права власності на нерухоме майно у зв’язку з відмовою власника від права власності (в разі коли підставою для звернення органу місцевого самоврядування із заявою про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна є відмова власника нерухомого майна від свого права власності).

Файли для завантаження :

Заява про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна

Інформаційна картка

Технологічна картка