27 листопада в залі засідань Доманівської райдержадміністрації проведена нарада з питань впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів – НАССР (міжнародно визнаний метод виявлення та управління ризиками, пов’язаними із безпечністю харчових продуктів).
Нараду відкрила перший заступник голови Доманівської райдержадміністрації Фалько Н.І., провели заступник начальника – начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Первомайського міжрайонного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області Рудковська Т.М., головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Первомайського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області Столярова Л.В.
На нараді були присутні представники Доманівської райдержадміністрації, методист відділу освіти, молоді та спорту Доманівської райдержадміністрації, сільські голови, методист відділу освіти, молоді та спорту Доманівської селищної ради, директори загальноосвітніх шкіл, комірники навчальних закладів, завідувачі дошкільними навчальними закладами, та постачальники харчових продуктів. Всього у нараді взяли участь 49 чоловік.